“Hvor skal vi rejse hen?…”

Ja, hvor skal vi rejse hen? I min bog reol står der en del rejsebøger. I en kasse har jeg gamle artikler fra rejsemagasiner og på min iPad er der bogmærket utallige rejseblogs og hjemmesider. I sær på en dag som idag hvor regnen og blæsten rusker i huset, er det rart at sidde inden døre med stearinlysene tændt (ja, jeg ved godt, det ikke er godt for indeklimaet, men med det her vejr vil en gennemluftning af huset ikke tage mange minutter – så jeg tror jeg overlever).

Tæppet ligger over benene. Der thé i kruset. Jeg læner mig tilbage og lader rejsedrømmene føre mig væk.

Rejsedrømme

Altså, jeg må blive mindst 100 år for at nå alle mine rejsedrømme… Dykke ved Maldiverne, safari i Kenya, trekking på Kilimajaro, yogaretreat på Bali, trekking til Machupitchu, sejle på Ticatacasøen, roadtrip tværs over USA, rundrejse i Vietnam, Cambodja og Laos, opleve buddistisk kultur i Myanmar, se vinterpaladset i Skt. Petersborg, høre klassisk koncert med Wiener Philharmonikerne, se Liepizanershow, handle på markedet i Marrakech, køre ad Garden Route i Sydafrika, se kirsbærtræerne blomstre i Japan… Og så er der alle de historiske steder, jeg også gerne vil besøge: Pearl Harboe, Hiroshima, Sarajevo, Krakow, Berlin, Dresden, Belfast, Lucca, Rom, Peloponnes, Istanbul, Teheran, Cairo…. Bare for lige at nævne et par steder uden for andedammen.

Næste rejse

Næste gang jeg skal ud at rejse er til Rhodos. Jeg er ret vild med Grækenland. Jeg skal afsted med min familie. Jeg er ret vild med min familie. Jeg skal spise så meget græsk tomatsalat!Jeg er ret vild med tomatsalat.

Nu starter den dejlige tid med, at jeg skal planlægge (for mig betyder det at lave lister – jeg elsker lister), læse om Rhodos og glæde mig. Alle mine rejser starter her i sofaen… Den næste er allerede begyndt😎!

 

 

Loading Facebook Comments ...

Warning: require_once(/var/www/lifeasitis.dk/public_html/wp-content/plugins/gplus-comments/includes/templates/partials/Pinterest.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/lifeasitis.dk/public_html/wp-content/plugins/gplus-comments/includes/templates/container.php on line 103

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/var/www/lifeasitis.dk/public_html/wp-content/plugins/gplus-comments/includes/templates/partials/Pinterest.php' (include_path='/var/www/lifeasitis.dk/public_html/wp-content/plugins/backwpup/vendor/pear/archive_tar:/var/www/lifeasitis.dk/public_html/wp-content/plugins/backwpup/vendor/pear/console_getopt:/var/www/lifeasitis.dk/public_html/wp-content/plugins/backwpup/vendor/pear/http_request2:/var/www/lifeasitis.dk/public_html/wp-content/plugins/backwpup/vendor/pear/mail_mime:/var/www/lifeasitis.dk/public_html/wp-content/plugins/backwpup/vendor/pear/mail_mime-decode:/var/www/lifeasitis.dk/public_html/wp-content/plugins/backwpup/vendor/pear/net_url2:/var/www/lifeasitis.dk/public_html/wp-content/plugins/backwpup/vendor/pear/pear-core-minimal/src:/var/www/lifeasitis.dk/public_html/wp-content/plugins/backwpup/vendor/pear/pear_exception:.') in /var/www/lifeasitis.dk/public_html/wp-content/plugins/gplus-comments/includes/templates/container.php on line 103