Syg… mon jeg overlever?

Jeg hader at være syg! Så er det ligesom slået fast. Jeg hader det fordi, det eneste jeg kan er at ligge og lide og vente på at det går over.

Det starter altid med at jeg kan mærke feberen komme snigende. Jeg prøver at ignorere den men den vil bare ind i min krop. Min hjerne begynder at stresse og sende beskeder ud ”Du har ikke tid til at være syg” , “Drik noget ingefærthé, så bliver du ikke syg”, “gå en tur, så bliver du ikke syg”. Men lige meget hjælper det. Feberen flytter ind alligevel med sine følgesvende af ømme led, snot, hoste og hovedpine.

Der ligger jeg så og har ondt af mig selv, når jeg altså ikke sover. Faktisk er det meget værre for mig at være syg end for alle andre. Jeg er hver gang sikker på at ingen – som INGEN – nogensinde har haft det så dårligt som mig. Faktisk kan jeg ikke forstå at der ikke kommer en akutlæge og indlægger mig med det samme.

Efter at have sovet det meste af et døgn, vågner jeg op og kan ikke forstå, at jeg stadig er i live.

Nogle onde mennesker siger at det er meget værre for mænd at være syge. De kalder det “mandeinfluenza”. Det passer simpelthen ikke! Det er værst for mig!

Loading Facebook Comments ...

Warning: require_once(/var/www/lifeasitis.dk/public_html/wp-content/plugins/gplus-comments/includes/templates/partials/Pinterest.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/lifeasitis.dk/public_html/wp-content/plugins/gplus-comments/includes/templates/container.php on line 103

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/var/www/lifeasitis.dk/public_html/wp-content/plugins/gplus-comments/includes/templates/partials/Pinterest.php' (include_path='/var/www/lifeasitis.dk/public_html/wp-content/plugins/backwpup/vendor/pear/archive_tar:/var/www/lifeasitis.dk/public_html/wp-content/plugins/backwpup/vendor/pear/console_getopt:/var/www/lifeasitis.dk/public_html/wp-content/plugins/backwpup/vendor/pear/http_request2:/var/www/lifeasitis.dk/public_html/wp-content/plugins/backwpup/vendor/pear/mail_mime:/var/www/lifeasitis.dk/public_html/wp-content/plugins/backwpup/vendor/pear/mail_mime-decode:/var/www/lifeasitis.dk/public_html/wp-content/plugins/backwpup/vendor/pear/net_url2:/var/www/lifeasitis.dk/public_html/wp-content/plugins/backwpup/vendor/pear/pear-core-minimal/src:/var/www/lifeasitis.dk/public_html/wp-content/plugins/backwpup/vendor/pear/pear_exception:.') in /var/www/lifeasitis.dk/public_html/wp-content/plugins/gplus-comments/includes/templates/container.php on line 103