VELKOMMEN TIL BLOGGEN

Velkommen til “Life as it is”. Min blog henvender sig primært til kvinder på min egen alder – altså dem mellem 35 og 55 år. Andre er dog mere end velkomne til at kigge med.

At lave min egen blog udsprang af, at jeg er vild med at skrive. Jeg skriver stort set hver dag. Nogle dage er det mange sider. Andre dage små korte dagbogsnotater. Nogle dage er det afsnit til en af de bogideer, jeg pusler med. Andre dage er det forskellige betragtninger, jeg gør mig om livet, som det er – life as it is.

Jeg skriver på livet løs, bare fordi jeg kan lide det.

En gang for mange år siden var jeg i Grækenland på ferie. Der tog jeg en tur til en lille ø ud for kysten. På den ø kom færgen to gange om dagen. En gang om morgenen og en gang om aftenen. Det var beboernes eneste kontakt med fastlandet, hvis de da ikke selv ejede en båd. Langt de fleste beboere var beskæftiget med turisterne og enkelte med fiskeri. I mens jeg bevægede mig rundt på øen, blev jeg langsomt indhyllet i den langsommelighed, hvor med alt foregik på øen. Der var huse med egen olivenlund og med bourgonvillaerne voksede vildt op ad husene. På en bakke lå et lille pensionat. Der var kun 4 værelser. Det ene værelse havde en stor altan med udsigt ud over øen og videre ud over havet. Der forestillede jeg mig, at jeg ville rejse hen for at begynde at skrive. Jeg har ikke siden været tilbage på øen, men billedet af pensionatet har fulgt mig.

Med tiden er jeg kommet til den erkendelse, at jeg ikke behøver at rejse til et bestemt pensionat på en bestemt ø for at kunne skrive. Skrive kan jeg gøre alle steder.
Lige nu er det bedste sted at skrive her hjemme i min sofa. Foran mig står mit sofabord med en kop dampende varm mynte the. Min iPad ligger på det rosa mohairtæppe, jeg har over benene. Mine fingrer bevæger sig hen over tastaturet. Blikket glider rundt i stuen og jeg lader tankerne flyde. Fra det græske pensionat, til et hvidt hus med blå vinduer ved stranden. En gang drømte jeg også om at bo og skrive i det hus. Fra det hvide hus og tilbage til min stue.
I den anden ende af min stue står mit skrivebord med billeder af børnene og andre effekter som har værdi for mig. Jeg kan godt lide at sidde i min sofa og kigge på mit skrivebord. Det får min hjerne og mit hjerte til at falde til ro. Og når jeg sidder der, og tankerne flyver, kommer ordene af sig selv.

Jeg er nysgerrig. Jeg er interesseret i at finde ud af, hvad livet har at byde på i alle aldre, kulturer og verdensdele. Ja, kort sagt, er jeg nysgerrig på livet som det er – life as it is! Derfor vil jeg invitere jer indenfor i mit liv og mine oplevelser.

Velkommen til min blog!